Scammer Iphone Malaysia

I ada dapat aduan dari member yang page ni dah scam dia.

Duit lesap dalam 4 ratus ringgit wo. Fuh fuh


Khabar nya.. admin page ini menawarkan harga iphone RM430 sahaja. Giler bapa murah. Ingat dia ada share ke dengan apple sampai dapat murah macam tu sekali. Hahaha

Tak silap nama admin yang scam orang ni adalah

Yap Yong Tick
No akaun Maybank
5120175170442

SCAMMER IPHONE MALAYSIA

Daripada apa yang saya dengar.. orang ni ada geng dia komen kat page. Seolah2 itu customer diorang. Nampak tak licik nya scammer sekarang. Ada geng. Gituuu... 

Licik sangat kebas duit orang. 

So.. bagi korang yang beria nak iphone murah tu.. sila lah berhati-hati.
Tak yah lah berhempas pulas demi sebijik iphone.
Guna samsung je lah.

Apa salahnya.. tengok bangla guna samsung. Slumber boleh call family diorang kat bangladesh sana tu. Hahaha

Ehh mommy pengguna setia samsung kot. Dolu-dolu layan blackberry. Hahahah

Jangan nak euuww kan sangat lah kat kami yang guna samsung ni. At least dengan samsung ni lah mommy boleh contact husband kalau keluar rumah
 Hahahahaha.

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED