WITHDRAW PERTAMA DARI JAG POINT

Hari tu kak shaz ada share mengenai JAG POINT. Ramai lagi yang tak cuba.. kak shaz dah withdraw dah. Hehehehe... 

Kalau ikutkan hati tak nak withdraw lagi pun... tapi tak apa lah kan. Nak membuktikan bahawa JAG POINT ni boleh di percayai. Kalau nak di bandingkan dengan nuff semua. Rasanya JAG POINT okay lagi kot. Sebulan boleh collect ratus kot kalau rajin.

Haa.. ni buktinya kak shaz dah withdraw..













Alhamdulillah.. betul tak banyak. Tapi nak beli topup pun lepas dah. Hahahaha.

Kak shaz withdraw RM5 x 2 so total RM10. Test je kan... kot lah korang kata scam. Kahkah

By the way.. jangan buang masa okay.. regester sekarang...

Nak regester macam mana??? Refer post kak shaz kat sebelah ni haa...



© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED