Siapa Nak Direct CASH ke akaun masing-masing?

Siapa Nak Direct CASH ke akaun masing-masing?
Rugi nau kalau tak claim and guna benda ni..
Ramai dah claim cash.. plus ramai dah yang redeem macam macam benda.

Dulu-dulu kak shaz pernah share entry ni dah.. tapi malas nak cari balik. Hahaha
So kak shaz tulis semula untuk korang.

Sebelum tu.. tengok ni orang yang dah berjaya kumpul cash... woww


Ada banyak lagi.. tapi serius tak kuasa nak screenshoot tiap satu.. lantak korang lah kalau tak nak try. Berbaloi kot. 


Kalau ikutkan.. point kak shaz boleh je transfer CASH direct ke akaun bank. Tapi tak nak la dulu. Kak shaz nak bagi dia beranak pinak dulu. Hahaha

Rugi lah kan benda free je buat.. tapi tak cuba. Nak juga yang keluar modal sampai ribu raban.
Hari hari dok share gosip retis kat facebook.
Sekali sekala.. share lah benda bermanfaat.

Jom regester sekarang di sini.


Nanti masukan referal id

aisyahambris

Step ni penting okeh.. sebab nanti korang akan dapat point free. Jangan skip yee.. kalau tak ,nanti korang tak dapat point free.. gituuu

So cuba dulu.






© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED