KEYWORD MINGGU INI


Seronok sangat kalau entry bertahun dulu still menjadi carian paling top setiap minggu .


Cara nak shopping dekat aliexpress

Keyword ni pun..semakin hari ,semakin laku.. mungkin juga sebab aliexpress suda membuat pembaharuan... so , tu pasal ramai mencari cara macam mana beli barang melalui aliexpress..

Nanti baca entry di sini


Kalau ada yang tak tahu lagi.. aku memang selalu beli socks , headband baby kat aliexpress.. sebab nya boleh beli borong.. harga pun sangat murah.

1 pieces headband dekat malaysia biasanya dalam RM10.. dekat aliexpress , ada 18 jenis colour.. harga RM12 untuk 1 lot... ( 18 pieces )hehe
Free poss pula tu.. socks pun boleh dapat 1 lot dengan harga RM 12.. dalam 1 lot tu ada 10 pasang.. dan free pos. Muraahhhhh..

So kalau korang nak shopping dari aliexpress.. boleh install apps dia sahaja. 


© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED