Menang Contest Dari Blog CikLa

Alhamdulillah.. rezeki dapat menang contest dari blogger CikLa..


Lama dah kot tak menang contest.. hahaha. 
Kak sha memang sejenis yang suka join contest.. happy kot dapat hadiah. Tak kisah lah hadiah tu apa.. buku ke..shawl ke.. baju.. asalkan ianya dalam bentuk hadia memang menyeronok kan.

Btw.. kak shaz nak say thank you kat blogger Cikla sebab buat contest ni.
Lambat atau cepat segment berlansung.. ianya tetap membuahkan hasil.

Tak menang tak apa.. still dapat blogwalking dan tambah rakan dalam blog.. hehe.

Hadiah pun dah sampai ke tangan kak shaz semalam..
Cepat dan pantas je cikla.. thank youuuuu


Kak shaz dapat shawl dari cikla.. merah menyala gituuu.. boleh lah guna nanti . 
Jangan pelik dan heran dengan gambar di atas.. gigih kak shaz nak ambik gambar cun-cun. Tapi anak kak shaz kacau.. sudahnya , cup toys dia sekali enteprem..aduhaii..

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED