Kumpul Point Dengan JAG & Redeem Cash voucher


Seronok kak shaz sejak dua menjak ni dapat kumpul point dari JAG.. berbaloi sungguh! 

Cara pun mudah sahaja... tapi sebelum tu , kak shaz explain dulu apa itu JAG.


JAG ni satu aplikasi yang di bangunkan untuk pihak-pihak tertentu mengiklankan produk mereka yang baru pada orang ramai . Sebagai contoh macam MCD.. Samsung dan apa sahaja syarikat yang ada di Malaysia ni. 

Bagaimana cara nya untuk kita kumpul point melalui JAG?

Senang sahaja.. kita hanya perlu join kempen yang di sediakan oleh JAG setiap hari. JAG akan menawarkan point yang berbeza mengikut jenis kempen yang telah di berikan.


Ini contoh point dan kempen yang JAG sediakan.. mudah sahaja..

Anda hanya perlu regester di sini.. dan Install sahaja aplikasi JAG melalui playstore. 

Regester di sini

http://my.jagreward.com

Dah regester? Jangan lupa masukan Referral Id 

aisyahambris

Id tersebut perlu di masuk kan , untuk anda dapatkan bonus pertama dengan JAG


© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED