Dugaan Anak-Anak sakit

Since aku keluar hospital hari tu , si kakak memang dah selesma. Tapi tak teruk sangat... dah nak sembuh. Dua hari duduk rumah dan bawa baby baru dia macam tertanya-tanya... bingung. Dan ada masa dia buat hal.. menangis.. tantrum. Dugaan sungguh!

Hari ketiga kat rumah.. dia demam ,plus batuk teruk... siap gi nebulizer lagi. Tak habis lagi kisah adik dia jaundis sampai 230... kakak pulak pakej demam , batuk semua.. sedihnya rasa hati.

Mak mana sampai hati bila tengok anak-anak sakit..
Dengan aku yang tak habis pantang lagi... In Syaa Allah aku masih positif walaupun bertalu-talu ujian datang melanda. Allah pasti beri sesuatu yang lebih baik kelak.

Cuma adakala nya... kita ni manusia kan , memang tak lari dari mengeluh. Sungguh pun berat ujian.. kita redha. 
Semoga semua ni berlalu dengan cepat.

Gambar kakak masa setahun.. saja guna gambar ni..
Rindu masa dia kecik-kecik.. laa ni dah nak 3 tahun.. tantrun dia boleh tahan juga.

Tak sabar si kakak sembuh... adik bebas dari jaundis.. boleh mommy dengan daddy rest. 
Sakit nya bila anak sakit tuu terasa sampai ke hati..
Kadang-kadang hati berkata " biarlah aku yang sakit..jangan anak-anak " 
Sedihnya la haiii.. sampai blog pun ,email-email client nak buat review tak sempat reply.. mohon maaf dari kak shaz.. tiada niat di hati pospon semua review. Anak-anak tak sihat.

Kak shaz mohon doa yang baik-baik dari korang semua..
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED