Dari Kisah Rumah Tangga




Aku bukan lah pengikut page KRT ni.. tapi aku terbaca sebab ramai yg share.

Nak tergelak juga baca.. kadang , ada betul nya juga apa yang di katakan si pembawang.. haha

Nak isteri cantik..dia perlu jadi suami yang berguna dahulu. Isteri yang cantik di sebabkan ada suami yang support dia untuk lebih berkeyakinan.. 

Tu la fungsi suami... bukan setaka batin je , ada pelbagai sudut kena ambik kira. Nak isteri lawa.. nak isteri cantik. Sila lah bagi dana yang mencukupi.. tak gituuu
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED