SHOPPING SAMBIL BUAT DUIT

Kalau dulu.. masa nak beli barang online , aku akan direct je ke website tertentu atau guna mana-mana apps online shopping yang di sediakan. Shopping perabeh tapi tak dapat duit. Rugi juga kan.

But now , baru aku sedar... kalau nak shopping sambil buat duit pun boleh. Zaman sekarang kan zaman buat duit online. Semuanya di hujung jari. Kalau uols jenis kaki shopping online. Aku syor kan korang guna apps SHOPBACK ni.



Serius sangat berbaloi.. shopping dulu kemudian dapat casback!! Giler kau tak nak. Rugi la kan dah tau cara mudah tapi tak di gunakan...

Harga pun lebih murah dari website asal.. dan banyak harga promotion! Kata orang kalau nak shopping tu , shopping tempat yang boleh collect point and redeem barang. But here.. you can get cashback after shopping!! Fuyooo...
Rugi aih jadi orang kalau tak nak regester dan guna apps ni. 

Nanti kalau korang regester..korang akan dapat RM5.. tapi wajib guna link di bawah ni baru dapat RM5 ye.. kalau tak guna memang tak dapat lah.. hewhew


So next time.. kalau nak beli barang kat lazada ke.. fashionvalet ke apa.. korang guna apps shopback ni je.. nanti lepas shopping dapat cashback.. duit tu boleh withdraw ke local bank.

Dah shopping..dapat duit pulekk.. 
Untung..untung..untung..

Tu je la nak share.. adiosss



© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED