Keyword Minggu Ini

Mesti korang heran kan kenapa aku suka share pasal keyword ni. Bagi aku.. keyword ni sangat penting untuk orang luar tahu kewujudan blog kau.

Betul berblogging itu sekadar suka-suka. Tapi tak salah kan sambil minum air.. hehe. Kau blogging sambil lah buat income. Biar ada arah tujuan. Hidup ni kena ada matlamat dan tujuan. Blogwalking sahaja tak cukup untuk orang tahu blog kita wujud. Andai kata sehari tak blogwalking. Berapa agak nya pageview kita kan.

Tapi bila ada keyword-keyword tertentu yang memudahkan orang buat pencarian. In syaa Allah.. blog kita tak lepas dari pengunjung. 

So jom tengok keyword minggu ini.





Setakat ni.. view untuk keyword nano white ni memang beribu-ribu orang dapat jumpa. So kiranya.. setiap minggu memang keyword ni naik. Biasalah.. orang perempuan memang banyak menggoogle. Hehe

Yang pasal shopping aliexpress tu.. entry tahun 2016 lagi kot. Pun naik juga. Alhamdulillah.

Keyword nivea pulak.. baru keluar bulan ni. Baru lagi.. jemput 
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED