Keyword Minggu Ini


Apa yang menggembirakan aku dalam blogging ni adalah bila user search keyword tertentu and nama blog aku yang naik di google search engine. Hehe.
Alhamdulillah lah kan..

So this week.. keyword paling laris adalah
-
-
-




Tak silap aku , beli baju dari UK tu entry tahun 2015 lagi.. alhamdulillah masih mendapat perhatian. Dah berapa kali naik dalam list keyword blog aku. 
Yang nutox dengan nano tu pulak , entry last month.. kira baru lah.

Tapi at least , ok lah kan... semoga entry mendatang lebih banyak keyword yang mesra pengguna dan senang di cari.

Membantu juga ni.. sekurang-sekurang nya kalau ada job review , company pun senang hati nak berkerjasama dengan blog kita.. gituuu
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED