Bounce Rate Blog Terkini

Dalam wad pun still boleh update blog guna tablet.. hehe. Still boleh view analytic google untuk makesure bounce rate blog menurun! Haha.
Rasa dah jadi ketua kampung duduk dalam wad ni. Nurse pun siap tegur.. naik pangkat dah. Hahaha

So.. ini lah result bounce rate blog kakak yang terkini!!


Dah 5.78% bangga..so bangga !!! 
Kalau sebelum ni result amat teruk aih..
Yang belum baca.. boleh refer sini semula


Tengok lah.. betapa jauh beza dengan BR sekarang. Step yang kakak follow 100% berkesan.
Jangan tak ambil kisah dengan bounce rate blog masing-masing. Kang tak pasal-pasal google ingat entry yang kita tulis tak berkualiti lansung. Hehe


© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED