Modal Percuma 50USD Untuk Forex Trader


Kali ni entry kak shaz lain sikit ek. Berkaitan Fx , hihihi.. hopely dengan entry ni boleh bantuk trader forex di luar sana yang ingin memulakan dagangan tanpa keluar deposit walau sesen pun.

Langkah pertama.. anda hanya perlu buka akaun dagangan di sini.


Sekiranya anda dah ada akaun dagangan melalui broker ini , anda hanya perlu login akau asal.. dan klik bahagian bonus dan promosi

Modal Percuma 50USD Untuk Forex Trader

Jika belum ada lagi... anda boleh klik link di atas... kemudian regester akaun seperti biasa. 
Jangan lupa verifikasi akaun anda dahulu , baru klik bahagian bonus dan promosi.

Modal ini percuma sahaja , tak perlu deposit untuk lakukan sebarang pengeluar.
Hanya perlu cukup kan syarat sahaja , iaitu dagangan perlu di lakukan sebanyank 2 lot. ( 0.10 x 200 = 2 Lot ) dengan  maksima profit sebanyak 500usd sahaja.
Banyak tuuu.. boleh gi sephora. hehe

Jika berminat , boleh lah regester sekarang.. takut tawaran ni habis pulak.

Gud luck semua

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED