Keyword Minggu Ini



Keyword minggu ini yang paling laku dalam blog kak shaz adalah pasal serum nano white.

BACA SINI REVIEW SERUM NANO WHITE

Actually dah dekat dua minggu kot entry ni paling banyak ramai search. Yelah time tu kan sales giler2 kat guardian dengan watson.

Aku syak , ramai pembaca cari kebaikan serum tu.. alhamdulillah lah kalau entry kak shaz mampu memuaskan hati pembaca.. hihi

Apa-apa pun keyword sangat penting untuk memudahkan pencarian dalam google. 

Lepas ni kena workhard lagi.. so ramai pembaca sedar wujudnya blog beauty tips ni. Hihi

Adiosss 
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED