18 Feb 2016

Shopping Voucher Dari I-BabyLand

Assalamualaikum

Perh perh... seronok nau shoping online ni , tiap hari ada je parcel sampai rumah. Abang posmen pun dah naik jemu. Haha. Bukan apa , aku kalau ada sales ni , laju je jari klik add to cart.. aku bukan jenis nak beli ke tak ye.. Kalau aku nak , memang aku akan beli. Lagi-lagi kalau berkaitan dengan baju baby. Setiap hari anak aku dapat baju baru. Ada yang tak guna lagi pon. Tamak sunggu mommy kan. Kihkih.. Tak apa lah. anak sorang je kot.. gegirl pulak tu. Dah baju gegirl ni sweet-sweet , hati mak mana tahan kan. Grrr

Website yang jadi pilihan aku sekarang adalah
I-babyland.. sebab nya , haaa... baju tak mahal dan tak murah. Yang paling penting , baju dalam ni macam pisang goreng cheese.. tak sampai sejam dah sold out. Ramai sungguh baby girl di malaysia ye.

Sebab tu lah , kalau aku buka website ni laju je grab mana berkenan. Cepat sangat sold out. Baru nak berangan mix and match kan anak. Dah tak jadi.

Mak yang over excited kan. Kadang-kadang tu.. baju sampai je.. aku dah try kejap kat anak.. Haha. Nampak tak betapa gelojoh nya aku jadi mak budak. Haha

Kalau ada yang jenis macam aku juga. Sila lah menyopping kan barang anak di sini..I-BABYLAND
Semuanya berbaloi,. Aku dah beli , dan memang selalu. kualiti pun sangat lah ok.

Dan dan dan.. janga lupa tau , I-Babyland nak bagi free shopping voucher untuk mereka yang dah shopping dengan depa. Berbaloi kan. Siap bagi reward lagi.. Macam mana nak dapat reward tu.. boleh tengok sini...

Shopping Voucher Dari I-BabyLand

Senang je kan... tapi sebelum tu jenguk lah dulu website I-Babyland.

So.. mak jemah , kak kiah.. jangan lupa , lepas dah shopping tu.. snap gambar anak cun-cun and tag I-Babyland kat instagram.


Sekali sekala bagi reward untuk anak kan tak salah.. Hihi.