24 Feb 2016

Keyword Hari Ini

Laku keras weh aiskrim jelly ni... Perh! Gile la.. Boleh kata dalam sehari ni , beribu rakyat malaysia
cari resepi ni.


Kalau refer dari nuffnang , semua pon search aiskrim jelly. Pehal diorang ni.. demam aiskrim eh??
Ape aiskrim magnum tu dah tak laku?? 

Tapi kan... between aiskrim mahal dan aiskrim jelly ni. Aku pun prefer aiskirm jelly. Hehe. Mungkin sebab benda ni legend kot. 

Ntah lah , anak aku esok dah besar.. kenal tak aiskrim jenis ni. Plastik aiskrim ni pun susah dah nak jumpa. Tapi sekarang dah banyak jual dah . Tu pun di sebabkan viral si aiskrim jelly ni. Kalau tak , memang ke lubuk lah cari plastiknye.

Apa-apa pun... aku nak nasihat sikit , jangan biar sangat anak melantak banyak sangat.. sebab kan sekarang musim sakit.. jangan dek kerana viral benda ni , korang dok biar anak merata aiskrim sampai batuk. no no no.

Kesihatan tu sangat penting. kesian lah kalau anak batuk.. kang esok , kau juga yang susah kena berjaga siang malam. 

Ok lah... malas nak sembang panjang , kang ke laut pulak ceritanya.. aku ni kalau menulis susah nak cari fullstop kat mana. Asyik terbabas je. Hmmm