21 Dec 2015

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/segmen-pencarian-bloglist-jan-jun-2016.html


1. Buat tajuk "SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST JAN - JUN 2016".

2. Tempek banner dan backlink ke entry ini.

3. Nak follow blog ni boleh. Taknak follow pun takpe. Asalkan korang bahagia. Sebab taknak paksaan.

4. Rajin update entry. Seminggu sekali pun takpe. Asalkan ada entry baru. Sebab bila update, kawan kawan yang terjah blog ni boleh ke blog korang kan?

5. Letakkan URL entry korang kat blog ni ye.

6. Kalau sudi nak letak saya dalam bloglist korang pun okey.. Hihi.. Sebab kita rajin je update blog *walaupun kadang cerita merapu*

7. Okay. Siap. Tunggu je link korang dalam list ye.. Hee

Harap ada kawan kawan yang sudi join ye.. Tak susahkan permintaan kita? ;)
Rasanya dah selidik banyak kali dah syaratnya ni..